Geen zorgen...

VCM Kredietverzekeren

    

Typisch VCM Kredietverzekeren:

VCM Kredietverzekeren is een enthousiaste onderneming die gespecialiseerd is in alle facetten van het credit management. Wij zijn specialist in het afdekken en beoordelen van betalingsrisico’s en het innen van uw vorderingen, waarbij het uitgangspunt is om de relatie tussen u en uw klant goed te houden.

Persoonlijk & gedreven

Uiteraard staat u bij ons centraal. Wij inventariseren uw behoeften en komen met duidelijke adviezen zodat u de juiste beslissing neemt. Altijd vanuit een persoonlijke, deskundige en gedreven aanpak. Standaard oplossingen bestaan in onze ogen niet. Uw onderneming is uniek met onder meer haar eigen cultuur, klanten, producten en betalingscondities. Wij leveren geen standaard plan, maar altijd maatwerk!

Onafhankelijk & ervaren

VCM Kredietverzekeren is een onafhankelijke specialist die samenwerkt met gerenommeerde kredietverzekeraars, factormaatschappijen, informatie- en incassobureaus. Onze adviezen zijn objectief en volledig gericht op u. Door VCM Kredietverzekeren worden geen extra kosten in rekening gebracht naast de reguliere premie.

Belt u ons gerust voor een vrijblijvende afspraak op telefoonnummer (0578) 561230 of mail naar info@kredietverzekeren.nl

Waarom VCM Kredietverzekeren?

VCM Kredietverzekeren is gespecialiseerd in alle facetten van credit management. Als onafhankelijk intermediair is VCM Kredietverzekeren aangesloten bij alle grote kredietverzekeraars en adviseren wij volledig onafhankelijk zonder bijkomende kosten voor u als klant. Daarnaast ondersteunt VCM Kredietverzekeren klanten bij alle facetten van credit management binnen de onderneming. 

De kernwaarden van ons zijn:

–  Klantgedreven
–  Betrokken
–  Deskundig
–  Resultaatgedreven
–  Integer

VCM Kredietverzekeren is een onafhankelijke specialist die samenwerkt met gerenommeerde kredietverzekeraars, factormaatschappijen, informatie- en incassobureaus. Onze adviezen zijn objectief en volledig gericht op u.

VCM Kredietverzekeren staat geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten in Amsterdam onder vergunningsnummer 12044455.

vcm04

Altijd maatwerk

Erik Visser, oprichter van VCM Kredietverzekeren, heeft een economische achtergrond en heeft jarenlange werkervaring in de financiële wereld en de verzekeringsbranche (specifiek kredietverzekeren). Daar heeft hij diverse commerciële en leidinggevende functies bekleed op de (groot) zakelijke markt.

VCM Kredietverzekeren.
Onbezorgd ondernemen 

Erik Visser

DGA – Senior adviseur

06 – 543 98 947
erik.visser@kredietverzekeren.nl

Klantgericht en gedreven

Stef Bosman is specialist in kredietverzekeringen en is altijd op zoek naar de beste oplossing voor onze klanten. Servicegericht werken is zijn grondhouding. Hij geniet ervan om de beste oplossing voor te leggen bij complexe vraagstukken. 

VCM Kredietverzekeren.
Uw partner in kredietverzekeren 

Stef Bosman

Adviseur Kredietverzekeringen

06 – 404 85 595
stef.bosman@kredietverzekeren.nl

Echt persoonlijk contact

Mieke Kanselaar is sinds 2010 werkzaam bij VCM Kredietverzekeren en is werkzaam op de binnendienst. Naast vraagbaak voor onze klanten onderhoudt ze de directe afstemming met de kredietverzekeraars. Daarnaast is ze verantwoordelijk voor de administratie en interne processen. 

VCM Kredietverzekeren.
Altijd één-op-één persoonlijk contact 

Mieke Kanselaar

Office Manager

0578 – 56 1230
mieke.kanselaar@kredietverzekeren.nl 

Wij werken samen met:

VCM Kredietverzekeren werkt samen met gerenommeerde aanbieders op het gebied van credit managementdiensten. Wij zijn niet gebonden aan verzekeraars, banken en andere dienstverleners. Zodoende krijgt u van ons een onafhankelijk en objectief advies. Onze persoonlijke aanpak is altijd gericht op het zoeken naar evenwicht tussen risico en commercie.

Ons team:

Iedere dag werken wij gemotiveerd om onze klanten te ontzorgen.

Erik Visser

“Ervaren, deskundig en onafhankelijk advies”

Stef Bosman

“Altijd het beste voor de klant, dat is ons doel”

Mieke Kanselaar

“Echt persoonlijk contact, daar draait het om”

Wat klanten vinden van VCM Kredietverzekeren

Met al meer dan 30 jaar ervaring heeft VCM Kredietverzekeren veel klanten geholpen met het afdekken van het debiteurrisico.

“Met VCM Kredietverzekeren heb ik altijd goed contact en krijg ik direct advies en ondersteuning. 
Ook heb ik mijn debiteurenbeheer veel beter op orde dan voorheen. VCM Kredietverzekeren helpt ons om onze risico’s in beeld te hebben en zo verantwoord zaken te doen.”

“Sinds onze kredietverzekering loopt via VCM Kredietverzekeren hebben wij meer dekking op onze debiteuren. Als er geen dekking mogelijk is dan krijgen wij altijd een duidelijke uitleg. Ook hiermee zijn wij geholpen omdat we dan weten welke risico’s er zijn en de betalingsvoorwaarden kunnen aanpassen.”

Een solide basis voor uw debiteurenbeheer

We zitten in een turbulente economische periode en veel ondernemingen hebben het zwaar. Het is essentieel om strak debiteurenbeheer te voeren. Debiteuren zijn vaak uw grootste activa post. U moet weten met wie u zaken doet.
vcm05

Waarom kiezen voor een kredietverzekering?

Met een kredietverzekering worden uw debiteuren permanent gescreend en wordt u op de hoogte gehouden indien de situatie bij uw klant verandert. 

Daarnaast biedt een kredietverzekering dekking tegen betalingsrisico’s die verbonden zijn aan uw handelstransacties. Zowel het risico voor een levering (het contractrisico), als na levering (het kredietrisico) is op een door u gewenst niveau af te dekken.

vcm07

Enkele voordelen van kredietverzekeren:

•  Bescherming tegen financiële calamiteiten.

•  Meer financiële ruimte.

•  Toegang tot betere financiering.

•  Wereldwijde incassodekking.

vcm09

Aan slag met VCM Kredietverzekeren:

Een uitgebreide inventarisatie is de start om tot een goed advies te komen. VCM Kredietverzekeren staat u hierbij graag terzijde. Uw klantenportefeuille en de aard van de transacties kunnen van dag tot dag wijzigen. Daarom krijgt u ook nadat de polis eenmaal gesloten is permanente ondersteuning.

Een rustig gevoel in onzekere tijden!

Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Als u via een van de onderstaande mogelijkheden contact opneemt staat VCM Kredietverzekeren voor u klaar om u de best mogelijke offerte aan te bieden.

VCM Kredietverzekeren
Apeldoornseweg 51
8172 EH Vaassen
Telefoon: (0578) 561230
E-mail: info@kredietverzekeren.nl